SURI-JAWA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 33 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Suri-Jawa. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2024 om 8:30 Heerlijke Roti! Een aanrader
5 mei 2024 om 14:11 Heerlijke roti, flinke porties! De plaat was iets aan de droge kant, enige minpuntje..
5 mei 2024 om 9:22 Enige echte Surinaamse tent in deze stad Mi-Lobi /Faffie etc smaakt naar knorr pakket als je met Suri Jawa vergelijkt echt authentiek enige jammere maar daar kunnen ze zelf niks aan doen is 7,50 bezorgkosten van thuisbezorgd volgende keer afhalen:)
4 mei 2024 om 22:15 Heel erg goede roti!!
26 apr 2024 om 18:50 Roti was goed van smaak en echt kousenband erbij alles was ook lekker warm, grote portie. Saoto was ook prima, beetje weinig kipvullig maar ook dit was lekker warm en grote portie. Baka bana was ook zoals het hoort
25 apr 2024 om 7:30 Heerlijk gegeten!
23 apr 2024 om 7:49 Roti was wel lekker. Bara net een oliebol.
21 apr 2024 om 21:00 Lekkere roti, grote porties. Aanrader, zeker met de sambal erbij!
20 apr 2024 om 21:21 Hele lekkere roti!
15 apr 2024 om 1:24 Beste roti, bara, nasi en bami van Breda en omgeving ! Snel bezorgd, goed gevulde porties, echt een aanrader. Wij zijn fan!
13 apr 2024 om 22:26 Serieus de beste roti in Breda tot nu toe! Al het andere is troep! Dank je wel, dat t geen teleurstelling was! Alles was goed (snap dat de kruiden worden toegepast tbv de populatie, had voor mij sterker gekund)! Desalniettemin top!!! Echt waar!
6 apr 2024 om 21:40 Het eten was vers en nog goed warm. Alles netjes ingepakt. Wij vonden het eten lekker. Vorige keer hadden we roti em rotirol. Deze keer gado gado en nasi. Smaakte allemaal prima. Fijn ook dat het eten halal is.